Jumaat, 25 November 2016

STICKER KERETA MADE IN GEDONG

Selamat malam semua

Alhamdulillah done print car sticker
Scan Me ' Made In Gedong ' sebanyak
100 pcs dan sudah selamat sampai pada customer.. Customer puas hati dan sudah ada yang membeli..hehe





Banyak lagi Kak Sue nak upload tempahan yang sudah siap ni.. Nanti free Kak Sue upload lagi ok..

Untuk sebarang pertanyaan atau harga
email atau whatsapp Kak Sue ok

Email : suemochaart@gmail.com
Whatsapp : +601127273681

Tq

Ahad, 23 Oktober 2016

Sticker Kereta dan Motosikal for Resident Sri Embun Apartment, Damansara

Assalamualaikum dan Selamat
Berhujung Minggu Semua :-)

Untuk kali ini Admin dapat tempahan sticker kereta 200pcs dan motosikal 150pcs..Customer request nak serial number so admin on je..hehe..Syukur Alhamdulillah setiap minggu ada tempahan sticker..






Sticker ni pon dah selamat sampai pada customer dan beliau berpuas hati dengan perkhidmatan kami..

Ok lah pada sesiapa yg nak tempah sticker kereta atau motor boleh Email / Wasap ye.. 


suemochaart@gmail.com 01127273681

Ahad, 9 Oktober 2016

Sticker Kereta Semerah Padi

 Selamat Malam 

Admin nak update lagi tempahan sticker ni..hehe.. Syukur Alhamdulillah setiap minggu ada tempahan sticker kereta.. Cuma masa sahaja yang tidak mengizinkan untuk admin update.. Busy sedikit..hehe

Sticker Kereta Cheras Semerah Padi sebanyak 300pcs dah selamat smpai pada customer.






Customer ni request saiz sendiri.. so admin ikut je.. Tapi kene potong manual la.. Sebab kilang xde mesin cutter untuk saiz ni..hehe

Ok lah pada sesiapa yg nak tempah sticker kereta atau motor boleh Email / Wasap ye.. 

suemochaart@gmail.com 01127273681 

Jumaat, 23 September 2016

Car Sticker Majlis Agama Islam dan Adat Istiadat Melayu Kelantan ( MAIK )

Salam Zohor ❤ 

Alhamdulillah Sticker Kereta Majlis Agama Islam & Adat Istiadat Melayu Kelantan ( MAIK ) sebanyak 50pcs dah selamat smpai pada customer.







Customer ni request separuh nak letak no siri dan selebihnya kosong..so admin kene potong sticker ni secara manual..nasib baik 50pcs..kalau ratus2 xtidur malam ler admin..hehe..apa2 pon syukur alhamdulillah rezeki..

Ok lah pada sesiapa yg nak tempah sticker kereta boleh Email / Wasap ye.. 
suemochaart@gmail.com 01127273681

Ahad, 14 Ogos 2016

CAR STICKER SEK MEN AGAMA SETIU

Assalamualaikum..
Admin update lagi tempahan sticker kereta..hehe
Syukur Alhamdulillah rezeki

Di bwh ni tempahan sticker kereta yg sudah
selamat sampai dr customer Terengganu..
Beliau puas hati dgn perkhidmatan kami..



Siap REPEAT ORDER lagi utk kali ke-2
Utk customer yg repeat order admin 
bagi special price utk customer tersyg

Anda berminat?? 
Jom Email / Wasap
suemochaart@gmail.com
01127273681

Khamis, 11 Ogos 2016

CAR STICKER FORUM BADAN BERUNIFORM 50PCS

Alhamdulillah Sticker Kereta Forum Badan Beruniform dah selamat smpai ke tuan badan..customer ni dari Bangi
sanggup ke Setapak utk cod tau..hehe

Customer puas hati..Alhamdulillah
Ok lah pada sesiapa yg nak tempah sticker
kereta boleh Email / Wasap ye..
suemochaart@gmail.com
01127273681




Rabu, 10 Ogos 2016

TEMPAHAN CAR STICKER TRANSPARENT..

Assalamualaikum..
Tempahan sticker kereta utk transparent sudah ada ye..
Minimum order 50 pcs dan keatas ye..
Material seperti di bwh ni


Harga ikut saiz dan kuantiti ye..
Utk tempahan ATAU sebut harga :
1)Emel ATAU wasap : suemochaart@gmail.com / 01127273681
2)Nyatakan saiz anda mahu
3)Kuantiti yang anda mahu
4)Attach artwork anda (photoshop@ilustrator)

TQ

Khamis, 21 Julai 2016

Sticker Kereta Alumni 50th Anniversary

Assalamualaikum..
Maaf agak lama admin tak update blog..
Agak busy sedikit sepanjang tahun 2016 ni..
Syukur Alhamdulillah dimurahkan rezeki😊
.
Di bwh ni tempahan sticker yg sudah selamat
sampai pada customer kita..Suka betul customer
kita ni siap bagi 5 STAR lagi..hehe




.
TQ En Rashid kerana menempah 50keping
sticker Kereta Alumni 50th Anniversary..
.
Yang nak membuat tempahan sticker
jom emel : suemochaart@gmail.com
Wasap : +601127273681

Khamis, 21 April 2016

DONE print CAR STICKER for KWSN RUKUN TETANGGA KULIM HI-TECH PARK

Alhamdulillah done printing car sticker
for KAWASAN RUKUN TETANGGA KULIM HI-TECH PARK .
Thanks to En Wan order sebanyak 400pcs.




Ok lah,pada uoolss yg nak order car sticker
boleh inbox saya di emel atau wasap ye

Kualiti cetakan kami adalah terbaik..
Lagi bnyk uollss tempah lg bnyk diskaun
kami beri ye

Order inbox@whatsap
01127273681 / suemochaart@gmail.com

Rabu, 6 April 2016

Mug KPTM DONE printing

Terima kasih Cik Amirah dari Terengganu kerana
order 6biji mug KPTM utk staf di tempat kerja

Beliau request utk cetakan depan
sahaja dan pertambahan nama
setiap mug untuk stafnya..



Utk order ATAU pertanyaan :
Email : suemochaart@gmail.com
Wasap : 01127273681

Tq😊