Selasa, 14 Februari 2017

Sticker kereta purplewhite photo studio

.
Selamat Malam
Alhamdulillah siap lagi sticker kereta sebanyak 30 keping dan sudah selamat sampai di tangan customer..
Customer puas hati..hehe.. Saiz ni customer request sendiri tau so admin ikut je..

Anda nak buat saiz mcm dibawah? Minimum order 30pcs ye.. Nak tau harga?
Jom email : suemochaart@gmail.com atau wasap : 01127273681






Selasa, 7 Februari 2017

Tempahan sticker kereta january 2017

.
Selamat petang semua..

Maaf lama tak update blog.. Agak busy awal bulan januari 2017.. Syukur alhamdulillah kak sue terima banyak tempahan sticker sejak masuk tahun baru ni.. Sticker pon nak kene renew tahun.. Betul tak?? hehe

Ni antara tempahan-tempahan yang kak sue siapkan.. Bukan senang ye nak siapkan sticker.. Dah siap cetak kene betul-betul keringkan cetakan dia pula ye..Dah kering baru boleh potong.. Bukan print 1 hari.. 1hari dah siap.. Sebab kami pentingkan kualiti ye.. Baru customer puas hati dan akan repeat order.. hehe



Ok la.. Membebel pula Kak Sue ni.. Mana-mana yang nak sebut harga atau tempahan boleh
Email / Wasap  kak sue ok..

suemochaart@gmail.com
01127273681

Tq



Rabu, 21 Disember 2016

CETAK CAWAN DAN BUTTON BADGE UNIVERSITI PERTAHANAN SUNGAI BESI

.
Selamat petang semua..

Hari ni Kak Sue nak upload tempahan lagi.. Kali ni Kak Sue siapkan tempahan cawan dan button badge pula.. Terima kasih Adik Muhammad tempah 15 biji cawan cetakan full printing dan 70 biji button badge..



Nak order seperti di atas..??
Jom email atau wasap kak sue untuk sebut harga
Email : suemochaart@gmail.com
Wasap : 01127273681

TQ

Isnin, 12 Disember 2016

STICKER KERETA SMK GAAL PASIR PUTEH KELANTAN

Selamat Hari Isnin dan Salam Maulidul Rasul..

Kak Sue update lagi tempahan sticker kereta.. Kali ni di tempah oleh customer Kelantan.. Sticker Kereta SMK Gaal Pasir Puteh Kelantan sebanyak 170pcs dan sudah selamat sampai pada customer.. Alhamdulillah customer puas hati..


Ok la sebarang pertanyaan atau tempahan boleh email Kak Sue : suemochaart@gmail.com

Fast respond boleh terus wasap : 01127273681

TQ

Jumaat, 25 November 2016

STICKER KERETA MADE IN GEDONG

Selamat malam semua

Alhamdulillah done print car sticker
Scan Me ' Made In Gedong ' sebanyak
100 pcs dan sudah selamat sampai pada customer.. Customer puas hati dan sudah ada yang membeli..hehe





Banyak lagi Kak Sue nak upload tempahan yang sudah siap ni.. Nanti free Kak Sue upload lagi ok..

Untuk sebarang pertanyaan atau harga
email atau whatsapp Kak Sue ok

Email : suemochaart@gmail.com
Whatsapp : +601127273681

Tq

Ahad, 23 Oktober 2016

Sticker Kereta dan Motosikal for Resident Sri Embun Apartment, Damansara

Assalamualaikum dan Selamat
Berhujung Minggu Semua :-)

Untuk kali ini Admin dapat tempahan sticker kereta 200pcs dan motosikal 150pcs..Customer request nak serial number so admin on je..hehe..Syukur Alhamdulillah setiap minggu ada tempahan sticker..






Sticker ni pon dah selamat sampai pada customer dan beliau berpuas hati dengan perkhidmatan kami..

Ok lah pada sesiapa yg nak tempah sticker kereta atau motor boleh Email / Wasap ye.. 


suemochaart@gmail.com 01127273681

Ahad, 9 Oktober 2016

Sticker Kereta Semerah Padi

 Selamat Malam 

Admin nak update lagi tempahan sticker ni..hehe.. Syukur Alhamdulillah setiap minggu ada tempahan sticker kereta.. Cuma masa sahaja yang tidak mengizinkan untuk admin update.. Busy sedikit..hehe

Sticker Kereta Cheras Semerah Padi sebanyak 300pcs dah selamat smpai pada customer.






Customer ni request saiz sendiri.. so admin ikut je.. Tapi kene potong manual la.. Sebab kilang xde mesin cutter untuk saiz ni..hehe

Ok lah pada sesiapa yg nak tempah sticker kereta atau motor boleh Email / Wasap ye.. 

suemochaart@gmail.com 01127273681 

Jumaat, 23 September 2016

Car Sticker Majlis Agama Islam dan Adat Istiadat Melayu Kelantan ( MAIK )

Salam Zohor ❤ 

Alhamdulillah Sticker Kereta Majlis Agama Islam & Adat Istiadat Melayu Kelantan ( MAIK ) sebanyak 50pcs dah selamat smpai pada customer.







Customer ni request separuh nak letak no siri dan selebihnya kosong..so admin kene potong sticker ni secara manual..nasib baik 50pcs..kalau ratus2 xtidur malam ler admin..hehe..apa2 pon syukur alhamdulillah rezeki..

Ok lah pada sesiapa yg nak tempah sticker kereta boleh Email / Wasap ye.. 
suemochaart@gmail.com 01127273681

Ahad, 14 Ogos 2016

CAR STICKER SEK MEN AGAMA SETIU

Assalamualaikum..
Admin update lagi tempahan sticker kereta..hehe
Syukur Alhamdulillah rezeki

Di bwh ni tempahan sticker kereta yg sudah
selamat sampai dr customer Terengganu..
Beliau puas hati dgn perkhidmatan kami..



Siap REPEAT ORDER lagi utk kali ke-2
Utk customer yg repeat order admin 
bagi special price utk customer tersyg

Anda berminat?? 
Jom Email / Wasap
suemochaart@gmail.com
01127273681

Khamis, 11 Ogos 2016

CAR STICKER FORUM BADAN BERUNIFORM 50PCS

Alhamdulillah Sticker Kereta Forum Badan Beruniform dah selamat smpai ke tuan badan..customer ni dari Bangi
sanggup ke Setapak utk cod tau..hehe

Customer puas hati..Alhamdulillah
Ok lah pada sesiapa yg nak tempah sticker
kereta boleh Email / Wasap ye..
suemochaart@gmail.com
01127273681