Terma dan Syarat

(suemochaart.blogspot.com) 

Mulai 1 Disember 2009, Terma & Syarat berikut akan di guna pakai. Sila rujuk sebelum membuat tempahan. Bagi pelanggan yang telah email sebelum 1 Disember.. anda tidak terikat dengan terma & syarat ini.


Terma & Syarat Tempahan

 
1. Sebarang "booking", anda di kehendaki membuat pembayaran sebanyak 50% dari jumlah tempahan terlebih dahulu. Jika tidak, stok tidak akan di simpan untuk anda.


2. Setiap artwork yang di hasilkan oleh MOCHAART, tdk akan di kenakan cas dan pertukaran boleh di buat sebanyak 5 kali sahaja sekiranya tidak berpuas hati. Selebihnya akan di kenakan cas tambah rm 10 untuk setiap pertukaran.


3. Artwork akan di siapkan setelah pembayaran deposit sebanyak 50% dari jumlah tempahan dan cas artwork sebanyak RM 10 dibayar semasa pengambilan barang anda.


4. Deposit tidak akan di pulangkan, sekiranya pembatalan tempahan oleh pelanggan.Deposit hanya akan dipulangkan jika pihak kami yang membatalkannya


5. Sebarang kesalahan artwork yang berlaku selepas di cetak,tiada ganti rugi akan di berikan. Sila semak dengan teliti setelah artwork siap.


6. Bagi penghantaran menggunakan pos laju, anda boleh memilih untuk item di insurankan dengan cas tambahan rm 10 (insuran MOCHAART). Setiap item yang pecah akan mendapat ganti rugi secara tunai. Jika tidak di insurankan, setiap item yang pecah, tidak akan mendapat ganti rugi.


7. Tempahan akan di berikan setelah PEMBAYARAN PENUH di buat terlebih dahulu sama ada secara pos atau pun by hand.

Deposit hanya akan dipulangkan jika pihak kami yang membatalkannya


Di harap kepada semua pelanggan/pelawat MOCHAART , sila baca terma dan syarat terlebih dahulu sebelum membuat tempahan.


MOCHAART juga berhak menukar/mengubah mana2 terma & syarat tanpa sebarang notis / pengumuman kpd sesiapa sahaja.

suemochaart.blogspot.com
011-27273681